Aston Martin DB11, `Volanul de aur` pentru cea mai frumoasă mașină

DB11 împărtășește liniile de design recente ale brandului dar păstrează în același timp stilul său unic

Pe lângă premiile pentru cele cinci categorii, mașină mică, medie și premium, SUV mic, SUV mare și mașină sport, Golden Steering Wheel se acordă și pentru `cea mai frumoasă mașină`, anul acesta, distincția revenind modelului DB11.

 

Aston Martin DB11 este o mașină elegantă, fără a fi de modă veche, și sportivă, fără a fi prea agresivă, o combinație perfectă pentru a fi desemnată 'cea mai frumoasă mașină' a anului 2017.
Un juriu apreciat de designeri, ingineri, sportivi, celebrități și jurnaliști din întreaga Europă a selectat DB11 dintr-o gamă de 20 de mașini care au intrat pe piață în 2017.

Președintele și CEO-ul Aston Martin, Dr. Andy Palmer, a primit premiul de la Marion Horn (șeful BILD am Sonntag) și Tom Drechsler (redactorul șef AUTO BILD) la ceremonia de decernare a premiilor desfășurate la sediul Axel Springer SE din Berlin.

"Dorim să facem cele mai frumoase mașini din lume și suntem incredibil de mândri de Aston Martin DB11. Primirea premiului pentru "cea mai frumoasă mașină" este dovada talentului și dedicării designerilor și angajaților Aston Martin, care lucrează neobosit pentru a combina designul excepțional cu cea mai recentă tehnologie" a declarat Palmer.

Vezi toata lista

Comentarii