Porsche Panamera Turbo Sport Turismo, `Volanul de aur` pentru cea mai bună mașină sport

Vehiculul cu patru uși de 5.02 metri a câștigat atenţia juriului cu o combinaţie unică de performanţă, confort şi funcţionalitate.

Premiile Golden Steering Wheel, acordate de publicațiile Bild am Sonntag și Auto Bild, sunt unele dintre cele mai proeminente din industria auto europeană, fiind supranumite şi "Oscarurile pentru automobile". Reuşita modelului Panamera este cu atât mai importantă cu cât remarcăm din ceilalţi şapte concurenţi de top din categoria "maşină sport", învingând Honda NSX și Aston Martin DB11.

Un număr de 53 de experţi auto au testat noile modele sport pe circuitul din Balocco, Italy, examinând calitatea acestora pe diferite discipline, inclusiv dinamica, conectivitatea şi designul. Panamera Turbo Sport Turismo a fost premiat de cinci din cele opt grupuri de judecători, printre care redactori-șefi, ingineri și experți în conectivitate.


"Pentru ca Panamera Turbo Sport Turismo să câștige un premiu prestigios în categoria masinilor sportive înseamnă mult pentru Porsche și mă face personal foarte mândru. Sport Turismo este o combinație unică de performanță, confort și funcţionalitate. Curajul pe care Porsche l-a arătat în realizarea unui concept unic în acest segment a fost recompensat cu acest triumf, Volanul de aur. Aș dori să le mulțumesc cititorilor și juriului de experți" a declarat Dr. Gernot Döllner, vicepreședintele liniei de produse Panamera, cu ocayia ceremoniei de decernare a premiilor la editura Axel Springer din Berlin.
 

Sursa: Porsche

Vezi toata lista

Comentarii