S-a încheiat Camponatul de Motociclism al României MotoRC

Duminică, 8 octombrie, la MotorPark România, a avut loc ultima etapă, a 5-a, a Campionatului de Motociclism al României MotoRC.

Ploaia torențială nu i-a speriat pe piloți, aceștia aliniindu-se pe grila de start pentru stabilirea ierarhiei finale. În ciuda condițiilor meteo potrivnice, cursele s-au desfășurat fără incidente notabile.
La clasa Stock 1000cmc, Cătălin Cazacu a condus detașat ultima cursă, după ce s-a impus autoritar și în cele precedente, adjudecându-și titlul de câștigător al competiției cu maximum de puncte, 125. Locul doi la aceeași clasă a fost câștigat de Bogdan Vrăjitoru, în timp ce treapta a treia a podiumului i-a aparținut lui Cătălin Manea.
Competiția clasei inferioare, Stock 600cmc, a fost câștigată de Emil Drăghici (91 de puncte), care a fost urmat pe podium de Adrian Petrovici și Dan Măinescu.

Următorul eveniment important la care vor fi prezenți piloți din România este Etapa de Campionat Național și Est-European de la circuitul din Serres, Grecia, care va avea loc în intervalul 27-29 octombrie.

motorc et5 01
motorc et5 02
motorc et5 03
motorc et5 04
motorc et5 05
Vezi toata lista

Comentarii