Cătălin Cazacu (1000cmc) și Ionel Pascotă (600cmc) au câștigat etapa a 4-a a Cupei MotoRC

Piloții români Cătălin Cazacu și Ionel Pascotă s-au impus duminică, 3 septembrie în etapa a 4-a a Campionatului de motociclism MotoRC la clasele Stock 1000, respectiv Stock 600

Competiția s-a desfășurat la circuitul MotorPark România, de la Adâncata, județul Ialomița.
La clasa Stock 600, podiumul a fost completat de către Janos Chrobak (Ungaria) și de Adrian Petrovici (România), în timp ce la cea superioară, Cătălin Cazacu a fost urmat de Adrian Vrăjitoru și Gyorgy Vigh (Ungaria).

"Chiar dacă am fost în mare parte a verii în pauză, mă bucur că suntem încă în formă în această primă etapă după ce am revenit. Progresăm, mergem tot mai bine și avem un sfârșit de sezon plin de curse. Sper ca tot ce facem să aducă rezultatele pe care ni le dorim și să fim pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și în competițiile interne și în cele externe" a dezvăluit Cătălin Cazacu.

La cursele din weekend au participat sportivi din șapte țări. Etapa a 4-a a MotoRC marchează și o premieră, întrucât s-a desfășurat în parteneriat cu campionatul Romanian Superbike (RoSBK), ceea ce înseamnă că piloții punctează pentru ambele competiții.
La etapa MotoRC a asistat un număr mare de spectatori. În pauzele dintre cursele de motociclism s-au desfășurat demonstrații de drift ale campionului național Călin Ciortan, precum și demonstrații off-road.
Următoarea etapă a Campionatului României de Motociclism va avea loc în perioada 6-8 octombrie, tot la MotorPark România.

Vezi toata lista

Comentarii