Mini John Cooper Works GP Concept

Numele modelului este prea lung pentru a mai scrie ceva în titlu. Cert este că va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

Pentru a celebra perioada fastă pe scena raliurilor de la sfârşitul anilor 1960, producătorul auto a construit un concept sportiv aniversar, pe numele lui complet Mini John Cooper Works GP Concept.

Fibra de carbon abundă în cadrul acestui proiect auto, prizele de aer mari si deflectoarele de aer asigură o poziție joasă pe șosea.
La interior, Mini te primește într-o adevărată ambianță a mașinilor sportive. Dominante sunt cele două scaune de curse cu hamuri cu prindere în cinci puncte. Pentru un stil minimalist, bancheta, tapițeria plafonului și decorațiunile convenționale ale ușilor au fost eliminate.
 

Mini John Cooper Works GP Concept


Nici numarul automobilului, GP0059 nu este întâmplător referindu-se la anul in care a fost construită prima versiune Mini: 1959. Conceptul GP0059 va fi prezentat luna aceasta la Frankfurt Motor Show.

"Mini John Cooper Works GP Concept se referă la sentimentul de conducere și nivelurile de performanță descoperite în competiția pentru motoare de sport", a declarat Peter Schwarzenbauer, membru în consiliul de conducere al BMW AG și responsabil de Mini.

mini john cooper works gp concept 01
mini john cooper works gp concept 02
mini john cooper works gp concept 03
mini john cooper works gp concept interior
Vezi toata lista

Comentarii