Bernie Ecclestone 'dezamăgit' de comportamentul lui Sebastian Vettel

Boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, spune că este dezamăgit de Sebastian Vettel pentru modul în care s-a comportat în sezonul 2014.

Bernie Ecclestone, care a fost mult timp un susținător al lui Sebastian Vettel, consideră că germanul a adoptat o abordare greșită faţă de problemele și performanțele scăzute ale motorului Renault.

"Sunt un super-susținător al lui Sebastian, dar sunt puțin dezamagit de atitudinea lui, care cred că s-a schimbat", a spus Ecclestone, în prefața retrospectivei oficiale a sezonului de Formula 1. "Acționează ca un tip învins, dar asta nu este mentalitatea lui. E un tip competitiv. De exemplu, nu-i place să piardă la jocul de table. Din păcate, atunci când joaca împotriva mea, pierde."

De asemenea, Ecclestone a sugerat ca Fernando Alonso ar fi putut acționa mai bine în timpul celei de-a doua jumătăți a sezonului, care de altfel a dus la despărțirea lui de Ferrari.

"Ferrari a fost foarte dezamăgitor, pierzându-se undeva pe parcurs", a adăugat Ecclestone. "Fernando s-a comportat ca Sebastian, de aceea sunt dezamăgit și de el."


Pe de altă parte "dacă nu am fi avut noroc cu Nico Rosberg și Lewis Hamilton care au concurat unul împotriva celuilalt și unul dintre ei ar fi fost dominant, sezonul ar fi fost sfârşit de la Silverstone", a spus el.

"Am fost extrem de norocos cu ceea ce sa întâmplat, acești doi tipi au concurat unul împotriva celuilalt și e bine că Mercedes le-a permis să facă asta. Dacă nu, am fi avut un campionat cu adevărat prost" a declarat Bernie Ecclestone.

 

Sursa: Yahoo.Sports

Vezi toata lista

Comentarii