Noul Volkswagen Polo GTI face senzatie la Frankfurt Motor Show 2017

În comparație cu predecesorul său lansat în India anul trecut, noul model câștigă în termeni de dimensiuni, spațiu și performanță

Motorul de 1.8 litri a fost inlocuit cu cel de 2.0 litri, cu patru cilindri, trecând de la 192 la 200 cai putere și un cuplu de 320Nm (fata de 250Nm), viteza maximă 237 km/h și 6.7 secunde pentru 0-100 km/h. Puterea este trimisă pe roțile din față printr-un DSG cu șapte trepte.

Volkswagen pastrează formula de performanță și designul revoluționar pentru noua generație GTI, mașina având un look mai sportiv, cu banda roșie pe grilă, insigne GTI, etriere de frână roșii, o bară de protecție mai mică. Compania a renunțat la formatul cu trei uși iar întreaga gamă Polo este acum cu patru uși. Noul GTI rulează pe roți de 17 inci, iar cele de 18 inci vor fi oferite ca opțiune.

La interior regăsim o cabina mai spațioasă si o schimbare importantă - cockpitul virtual dotat cu sistem infotainment touchscreen, display Active Info de 10,25 inci și control al climei. Manometrele electronice ale display-ului obțin o densitate mai mare a pixelilor,iar luminozitatea și contrastul pot fi aranjate în 3 layout-uri. Schema de culori implica mult negru, roșu și alb.

Detalii în legatură cu prețul nu au fost încă dezvăluite dar se așteaptă să fie destul de avantajos datorita noilor reglementări.

 

Vezi toata lista

Comentarii