Cel mai accesibil SUV - Dacia Duster prezent la Frankfurt Motor Show 2017

Cu peste 1 milion de unități vândute, modelul Duster a fost revizuit la 7 ani după lansare: profil mai frapant, styling elegant și elemente premium la interior

Dacia a regândit modelul astfel încât să fie mai practic și comod folosind exclusiv materiale de calitate.

Cabina complet nouă ale cărei caracteristici au fost repropuse beneficiază de o consolă centrală înclinată spre conducător și este dotată cu sistem de infotainment cu ecran tactil și cu afișaj pentru controlul climatizării automate.De asemenea, scaunele sunt mai confortabile și mai ușor de reglat. Printre echipamentele disponibile se numără sistemul multiview camera, climatizare automată, airbag-uri cortină, activare automată a luminilor, acces fără cheie, avertizare unghi mort.

Opțiunile de motorizare pentru piețele europene (productie Mioveni) includ motorul diesel de 1,5 litri și 1,2 litri pe benzină. Pentru motorul diesel sunt disponibile unitatea dCi de 90 de cai în varianta 4x2 sau versiunea dCi de 110 cai (cutie cu dublu ambreiaj EDC disponibilă).Pentru cel pe bezină în schimb se poate opta între unitatea SCe 115 și unitatea TCe 125.

Contrar speculațiilor din partea fanilor, modelul Duster nu va avea varianta cu 7 locuri disponibila, compania dorind să păstreze dimensiunile actuale.

Stand Dacia Frankfurt 2017

dacia duster frankfurt 2017 02
dacia duster frankfurt 2017 03
dacia duster frankfurt 2017 04
dacia duster frankfurt 2017 05
dacia duster frankfurt
dacia stand frankfurt 2017
Vezi toata lista

Comentarii