Chevrolet lansează noul Corvette ZR1 2019

Cea mai rapidă mașină produsă de General Motors a fost prezentată la Salonul de la Los Angeles într-un portocaliu sfâșietor

Capotă din fibră de carbon, fereastră transparentă, motor V8, 755 cai putere și cuplu de 715 Nm, aripi posterioare înșurubate pe șasiu, cutie manuală cu 7 trepte / automată cu 8 trepte, injecție dublă, sistem intercooler mai eficient, patru radiatoare noi, sistem de control al tracțiunii și... extrem de frumoasă!!!

Pachetul opțional ZTK Performance include un splitter frontal cu capace din fibră de carbon, pneuri Michelin Pilot Sport Cup 2 și reglarea controlului cu jet de magneți pentru viteze mai mari de virare.
 

Corvette ZR1 2019


Sigla ZR1 a fost vazută ultima dată pe generația C6 iar ZR1 nici măcar nu era în planurile echipei de producție. De fapt, pentru generatia C7 fusese planificat inițial modelul Corvette Z06 dar pe masură ce tehnologia s-a îmbunătățit după ce au început să lucreze cu furnizori și să experimenteze, s-a nascut ZR1 ce va fi disponibil din primavara lui 2019, inclusiv pe varianta Sebring Orange Design.
 

Corvette ZR1 2019 sigla


 

Mai multe despre Los Angeles Auto Show 2017

Vezi toata lista

Comentarii