Grupul Renault a inaugurat noua linie de producție Alpine A110 în Dieppe, Franța

Această linie de producție de înaltă calitate este unică în Europa pentru montarea autoturismelor din aluminiu.

Carlos Ghosn, președinte și CEO al Renault și ministrul francez al Economiei și Finanțelor, Bruno Le Maire, au inaugurat astăzi noua linie de producție Alpine A110 la unitatea Alpine Groupe Renault din Dieppe. În ultimii doi ani, personalul uzinei din Dieppe a crescut cu 60%.

"Relansarea producției Alpine în Dieppe, unde Berlinette-ul inițial a fost realizat cu aproape 50 de ani în urmă, a reprezentat o provocare pe care am trecut-o împreună cu sprijinul statului, al regiunii, al districtului, Groupe Renault și Alliance. Investițiile s-au ridicat la peste 35 de milioane de euro, 151 persoane au fost angajate și fabrica a fost renovată. Excelența și eleganța în stil francez al brandului reprezintă mai mult decât o cerință; astăzi, în Dieppe, acestea sunt o realitate industrială," a declarat Carlos Ghosn.
 

Alpine A110 - Dieppe


Uzina din Dieppe este acum una dintre cele mai importante din Europa, unde se asamblează corpul și șasiul din aluminiu al modelului sport Alpine A110, în timp ce roboții noi de șlefuire și curățare a vopselei garantează un finisaj de calitate superioară.

 

Sursa: Groupe Renault

alpine a110 dieppe 00
alpine a110 dieppe 01
alpine a110 dieppe 02
alpine a110 dieppe 03
Vezi toata lista

Comentarii