Jeep Wrangler a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles

Cea de-a patra generație Jeep Wrangler este cea mai avansată versiune a SUV-ului din toată istoria sa de 30 de ani

Designul s-a schimbat foarte puțin de-a lungul anilor însă tehnologiile au ținut pasul cu moda, dacă este să menționăm farurile cu LED-uri, folosirea aluminiului pentru a reduce greutatea.
 

Jeep Wrangler


Wrangler este cunoscut de la început pentru abilitățile sale of-road, și noul model, împreună cu sistemul standard Command-Trac 4x4, reușește să continue tradiția.

Modelul, cu două sau patru uși, va fi lansat pe piața americană începând cu ianuarie 2018, în versiunile Sport, Sport S, Sahara și Rubicon.
Versiunea de top, Rubicon, va fi echipată cu aproape toate tehnologiile off-road, cu sistemul de tracțiune integrală Rock-Trac, cu diferențial de blocare în varianta standard. SUV poate intra în ape adânci de 76 cm și poate trage o greutate de 1,588 kg, pentru autoturismele dedicate off-road, putând fi montate anvelope de teren de 17 inch.

Sunt disponibile trei opțiuni de motorizare, începând cu noul motor turbo de 2.0 litri în patru cilindri pe benzină ce produce 266 CP si un cuplu de 400Nm; un V6 diesel de 3.0 litri ce produce 256 CP și 600Nm și un V6 de 3.6 litri pe benzină de 281 CP și 353 Nm.
 

Jeep Wrangler bord


Clienții pot alege între tapițerie de piele sau vinyl, în timp ce, pentru afișare, în locul modulului standard analog, pot opta pentru un display cu LED de 7 inch. Sistemul infotainment de 8.4 inch a fost și el îmbunătățit cu sistemul Uconnect compatibil atât cu Apple CarPlay cât și cu Android Auto.

Sursa: autoexpress.co.uk

 

Mai multe despre Los Angeles Auto Show 2017
 

Vezi toata lista

Comentarii