Companiile auto din SUA produc ventilatoare medicale, măști și halate

Cum SUA se află în topul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus și industria auto sprijină spitatlele și personalul implicat în contracararea efectelor afecțiunii COVID-19

În urma directivelor de distanțare socială, nu toate clădirile fabricilor de producție auto sunt cufundate în liniște. Astfel, Fiat Chrysler Automobiles produce până la un milion de măști de față pe lună, care vor fi donate spitalelor și primilor respondenți din Statele Unite și, eventual, din toată lume. General Motors sprijină producția de ventilatoare cu ajutorul furnizorului de echipamente medicale Ventec. De asemenea, şi Ford este angajată în producția de ventilatoare.

Într-un comunicat de presă, Ford a transmis că este implicat în producţia de aparate de respirat, măşti pentru față şi halate medicale, cele din urmă fiind confecţionate din materiale de airbag. Compania a colaborat cu Beaumont Health din Detroit pentru proiectarea halatelor și, cu asistența furnizorului Joyson Safety Systems, vor fi realizate pînă la 1,3 milioane de halate.
 

Productie FORD - covid19


Conform raportului din acest moment, în Statele Unite au fost confirmate 587,173 cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, 23,644 fiind trecuți pe lista deceselor.

Produse protectie COVID19

 

Vezi toata lista

Comentarii