Veneno roadster, lansat pe portavion

Lamborghini a ales o locaţie neobişnuită pentru a-şi prezenta cel mai puternic model construit vreodată

O maşină „nebună” cum este noul Lamborghini Veneno Roadster putea fi lansată oficial doar într-o locaţie cu totul inedită pentru o companie auto. Şi Lamborghini a reuşit să facă asta, prezentând lumii întregi noul Veneno decapotabil pe puntea unui portavion italian, ancorat portul Mina Zayed din Abu Dhabi. Decizia s-a dovedit a fi una inspirată, design-ul unic al modelului integrându-se perfect în peisaj, alături de avioanele de luptă.
Nava de război a marinei italiene, numită Nave Cavour, se afla într-o misiune de promovare în Orientul Mijlociu şi Africa a bunurilor produse în Italia, iar Lamborghini a fost ales pentru a reprezenta industria auto italiană.
Lamborghini Veneno Roadster este propulsat de un motor V12 de 750 de cai putere şi este cel mai puternic model de serie produs vreodată de Lamborghini. Versiunea decapotabilă a lui Veneno, care accelerează de la zero la 100 de kilometri pe oră în 2.9 secunde va fi produsă în doar 9 unităţi, pe parcursul anului 2014, şi fiecare va costa 3.3 milioane de euro fără taxe.
 

lamborghini veneno roadster lansare portavion_1
lamborghini veneno roadster lansare portavion_2
lamborghini veneno roadster lansare portavion_3
lamborghini veneno roadster lansare portavion_4
lamborghini veneno roadster lansare portavion_5
Vezi toata lista

Comentarii