Cascadorie cu mașina făcută celebră de serialul 'Dukes of Hazzard' - VIDEO

Un model Dodge Charger 1969 a fost condus peste o rampă de 1,5 metri după care s-a zdrobit de asfalt, în fața a sute de privitori

Modelul de mașină sport, Dodge Charger R/T 1969, făcut celebru de serialul de televiziune "Dukes of Hazzard" în anii 1980, a zburat într-o cascadorie, vineri, 24 februarie 2017, cu ocazia deschiderii ediției a 65-a a Salonului Auto Autorama din Detroit, la Centrul Cobo.

"Este un sentiment interesant," a spus Raymond Kohn la o oră după ce a condus modelul Dodge Charger 1969 cu aproape 90 km/h peste o rampă de 1,5 metri, mașină care s-a zdrobit apoi de asfalt. "Este ca o plimbare cu roller coaster. Numai că la sfârșit roller coaster-ul deraiază" a continuat cascadorul din Ohio. Imediat după ce a fost inspectată situația, un membru al echipei a fluturat steagul verde, semn că totul este în regulă, iar mulțimea a aplaudat entuziasmată. În contradictoriu, steagul roșu ar fi însemnat intervenția urgentă a cadrelor medicale.


Cascadoria a fost realizată chiar în spatele Centrului Cobo din Detroit, unde se desfășoară în acest weekend, 25-26 februarie, Salonul Auto anual de mașini modificate, Autorama. Sute de persoane s-au adunat să-l vadă pe Generalul Lee, așa cum era denumită mașina, cum zboară în realitate așa cum o făcea în cunoscutul serial "Dukes of Hazzard" difuzat de CBS între 26 ianuarie 1979 și 8 februarie 1985 într-un total de 147 de episoade împărțite în șapte sezoane.
 

Sursa: freep.com

Vezi toata lista

Comentarii