Pop.Up Next: un concept ce combină un autoturism autonom cu o dronă pentru pasageri

Rezultatul colaborării dintre Audi, Italdesign și Airbus ar putea rezolva problemele din trafic în marile orașe

La Salonul Auto de la Geneva 2018, cele trei companii prezintă proiectul comun, Pop.Up Next, un concept complet electric și automatizat ce îmbină mobilitatea orizontală cu cea verticală.
 

Pop.Up Next


Chiar dacă viitorul mașinilor zburătoare nu este foarte aproape, cel puțin ne aflăm în plin proces de dezvoltare, cunoscute fiind unele concepte precum Aeromobil Flying Car / AeroMobil, AirQuadOne / Neva Aerospace sau chiar Pop.Up / Airbus prezentat anul trecut la Geneva Motor Show 2017. În acest domeniu pătrunde și Audi, alături de Italdesign și Airbus pentru dezvoltarea următorului model Pop.Up Next. Audi susține proiectul cu know-how privind tehnologia bateriilor și automatizarea.

Noul model este mult mai ușor decât predecesorul său, prezintă  un ecran de 49 de inci, recunoașterea facială și urmărirea ochilor.
 

Audi Pop.Up Next"Creativitatea este necesară în cazul noilor concepte de mobilitate pentru orașele și nevoile diverse ale oamenilor. Italdesign este un incubator pentru tehnologii inovatoare și prototipuri radicale. Pop.Up Next este o viziune ambițioasă care ne-ar putea schimba permanent viața urbană în viitor", spune dr. Bernd Martens, membru al Consiliului Audi pentru Achiziții și președinte al Italdesign.

 

Vezi toata lista

Comentarii