Un nou look de la Prior-Design pentru Audi R8

A doua generație Audi R8 nu a putut trece neobservată de către companiile specializate, PRIOR-DESIGN în cazul acesta, ce a reproiectat atât exteriorul cât și interiorul.

Compania germană Prior Design a dezvoltat de curând propriul bodykit pentru modelul Audi R8. La prima vedere observăm aripi proeminente,cu noi praguri laterale, bare de protecție specifice,capac frontal cu orificii de aerisire și profil extractor. Fiecare dintre aceste elemente este executat din fibră de sticlă și,împreuna fac parte din oferta tunerului din Kamp-Lintfort, inclusiv jantele de 20 inch.
La cerere se poate comanda un nou sistem de evacuare și un kit de suspensii, inclusiv upgrade-uri diferite de cabină. În ceea ce privește motorul V10 de 5.2 litri Prior Design a reusit da aducă cei 540 CP din varianta standard la 610 CP.
Kit-ul aerodinamic PD800WB include: grile ventilație pentru bara frontală și bara spate,spoiler frontal Add-On, extensii frontale și spate, praguri laterale,difuzor spate, endere frontale și capotă.

Vezi toata lista

Comentarii