Lamborghini Urus în România

În data de 04 Aprilie, la București, a avut loc lansarea oficială în Romania, a SUV-ului URUS, al treilea model din gama producatorului de supercaruri, LAMBORGHINI

“Aducem pentru prima oara în Romania un model care, cu siguranță, va revoluționa modul în care întreaga lume privește, folosește și iubește marca LAMBORGHINI” a spus Alin Tapalaga, Director General al PORSCHE INTER AUTO.
 

Alin Tapalaga - Director General al PORSCHE INTER AUTO


Îmbinând caracterul practic cu o ambianță luxoasă dar și preluând tehnologii ce se găsesc pe celelalte două modele ale producatorului italian, HURACAN și AVENTADOR, URUS creează o nouă nișă în segmentul de lux.
 
Cu numele provenind din lumea taurilor (păstrând tradiția LAMBORGHINI) acesta poate fi elegant sau sportiv, în funcție de cerințele celui care îl conduce. Poate fi folosit pentru experiențe pe circuit sau incursiuni în off-road, pe nisip sau zăpadă, dar și ca mașină de lux, pentru drumurile zilnice.

Sub capotă se găsește un motor V8 biturbo ce dezvoltă 650 CP și un cuplu de 850 Nm atins încă de la 2.250 rpm. Datorită greutății reduse (doar 2.200 kg) URUS este capabil de performanțe care pot rivaliza cu orice coupe sport, atingând 100 km/h în 3,6 secunde, 200 km/h în 12,8 secunde și viteza maximă de 305 km/h.

În România, LAMBORGHINI URURS poate fi achiziționat începând de la 173.125 EUR + TVA, posibilitățile de personalizare fiind extrem de vaste, prin selectarea multiplelor tipuri de materiale și a diverselor opțiuni pentru îmbunătățirea confortului sau a performanțelor.
 

Alin Tapalaga
lamborghini urus romania 1
lamborghini urus romania 10
lamborghini urus romania 11
lamborghini urus romania 12
lamborghini urus romania 13
lamborghini urus romania 14
lamborghini urus romania 15
lamborghini urus romania 16
lamborghini urus romania 17
lamborghini urus romania 2
lamborghini urus romania 3
lamborghini urus romania 4
lamborghini urus romania 5
lamborghini urus romania 6
lamborghini urus romania 7
lamborghini urus romania 8
lamborghini urus romania 9
Vezi toata lista

Comentarii