Construit la Craiova, Ford Puma se prezintă

SUV-ul Ford Puma va fi fabricat începând cu 2019 la Craiova, modelul având un design sportiv şi atletic şi foloseşte tehnologii de ultimă oră

Conducerea Ford mizează pe un atu important pentru a stârni interesul clienţilor și anume cea mai mare capacitate de încărcare dintre toate modelele din acest segment, 456 de litri. Mai mult, Puma este primul vehicul din segmentul său care oferă sistemul de deschidere a hayonului fără utilizarea mâinilor şi scaun cu masaj lombar.

 

Ford Puma portbagaj“Clienţii ne-au spus că îşi doresc un vehicul compact care să iasă în evidenţă prin design, dar care oferă şi soluţii dedicate vieţii de zi cu zi. Rezultatul este noul Ford Puma – carismatic, practic şi cu tehnologii care includ scaune cu masaj şi motorizări mild-hybrid”, a declarat Stuart Rowley, preşedinte Ford Europa.

Tehnologia EcoBoost Hybrid va spori eficienţa consumului de combustibil. Maşina va fi dotată cu motor pe benzină EcoBoost de un litru, cu trei cilindri, în variante de 123 de cai putere (92 kilowați) și un vârf de putere de până la 155 de CP şi un consum de 5,4 l/ 100 km şi emisii de CO2 de la 123 g/ km.   

Disponibil în varianta de cutie automată de viteze cu şapte trepte, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcţia Stop&Go, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere (Speed Sign Recognition) şi sistemul de centrare pe mijlocul benzii ajută vehicului să menţină o distanţă confortabilă de condus faţă de vehiculele din faţă.

La început modelul va fi oferit în varianta sportivă Puma ST-Line și cea elegantă - Puma Titanium, urmând ca ulterior să fie adaptate și alte variante mai sportive.

Puma va intra în vânzarea propriu-zisă la sfârşitul anului 2019. În dezvoltarea noului model Ford, compania a investit până acum peste 200 de milioane de euro. Conducerea companiei Ford România precizează că detalii privind preţurile de piaţă ale tuturor variantelor Ford Puma vor fi disponibile începând cu toamna anului 2019.

 

Surse: adevarul.ro | motor1.com

ford puma 02
ford puma 03
ford puma bord
ford puma deschidere portbagaj
ford puma portbagaj 01
ford puma spate
Vezi toata lista

Comentarii