Conceptul Volvo S90 Ambience - altă etapă în redefinirea luxului

Volvo Cars dezvăluie astăzi S90 Ambience Concept care îmbină simțurile vizual, auditiv cu ambianța mașinilor de lux specifică producătorului auto

Conceptul S90 Ambience, care își face debutul în China la Beijing Auto Show, se bazează pe sedanul Volvo S90 Excellence și se concentrează pe șofatul de pe bancheta din spate.

”Ambience Concept redefinește luxul, ducându-l dincolo de opțiunile materiale, creând o mașină care se conectează cu simțurile tale”, a declarat Robin Page, șeful departamentului de design de la Volvo Cars.

Ambianța vizuală poate fi realizată prin selectarea unor teme pe plafon incluzând Northern Lights, Scandinavian Forest, Swan Lake, Archipelago, Rain, Nocturnal, Freedom fiecare fiind realizate pentru a oferi diferite stări, de la relaxare la învigorare, de la odihnă la un impuls de energie.

Sunetul este asigurat de sistemul premium Bowers and Wilkins care include și boxe mici instalate în tetiere.

Deși S90 Ambience este prezentat ca un concept, Volvo Cars are ambiția de a prelua tehnologiile în modelul de producție S90 Excellence pentru a-și îmbunătăți oferta, în special în China.

 

Volvo S90 Ambience Concept

 

Sursa: Volvo Cars

Vezi toata lista

Comentarii