Conceptul Dendrobium este pregătit pentru Geneva

Constructorul de autovehicule electrice din Singapore, Vanda Electrics, împreună cu Williams Advanced Engineering au pregătit hypercar-ul electric pentru Geneva Motor Show.

Conceptul full-electric Dendrobium este opera specialiștilor Vanda Electrics ce au făcut echipă cu inginerii de la Williams Advanced Engineering, o ramură a grupului Williams și a team-ului de Formula 1.
Conform declarațiilor din partea companiei Vanda Electrics, influența Williams se va regăsi în sistemul de propulsie, baterii și aerodinamică.


Teaserul video, lansat cu ceva vreme în urmă,  pune accentul pe silueta mașinii, botul lăsat, protecțiile roților și asupra secțiunii mediane care se îngustează spre spate. Pentru a justifica denumirea modelului, teaserul se încheie cu ușile și acoperișul care se deschid în mod sincronizat, acestea fiind pe deplin asemănătoare petalelor de dendrobium.
 


Nu există imagini cu interiorul supercar-ului dar, conform informațiilor din partea companiei din Singapore, mașina va beneficia de piele fină scoțiană furnizată de compania Bridge of Weir. Modelul ar beneficia de un motor de 1500 cai putere ce ar face posibilă atingerea vitezei de 100km/h în doar 2,6 secunde.

Conform site-ului dendrobiummotors.com, modelul va avea premiera mondială în cadrului Salonului Auto Internațional de la Geneva ce se va desfășura în perioada 9-19 martie 2017.

Vezi toata lista

Comentarii