Citroen DS3 Cabrio Racing va fi lansat luna viitoare

Producătorul francez va lansa o versiune decapotabilă a lui DS3 Racing

La ediţia din acest an a Goodwood Festival of Speed, Citroen a prezentat conceptul DS3 Cabrio Racing, iar britanicii de la revista Auto Express au aflat că modelul de serie va fi lansat luna viitoare şi puţin după lansare va fi şi oferit spre vânzare. Conform sursei citate, modelul de serie va semăna foarte mult conceptului prezentat şi va beneficia de mai multe accente de design sportive şi de o culoare exterioară Moondark mată. La interior este de asemenea de aşteptat o similitudine cu tema conceptului, ceea ce înseamnă că modelul va beneficia de scaune sport, piele Nappa şi Alcantara.
În ceea ce priveşte motorizarea, aceasta va fi aceeaşi ca la DS3 Racing, adică un motor turbo de 1.6 litri şi 204 cai putere, care poate propulsa maşina de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 6.5 secunde. Maşina va beneficia şi de aportul inginerilor echipei Citroen din Campionatul Mondial de Raliuri. Frâne mai mari, arcuri mai rigide şi o direcţie mai precisă vor oferi şoferului o experienţă sportivă.
Este de aşteptat ca micuţa decapotabilă sportivă să se producă într-o serie limitată de 400 de unităţi, iar pe piaţa britanică va costa aproximativ 25.000 de lire sterline.

Sursa: Auto Express
 

Vezi toata lista

Comentarii