Lumea F1 este nervoasa in privinta GP-ului din Rusia

Desi se murmura mai mult decat se tipa, apropiatii Formulei 1 sunt, fara indoiala, ingrijorati de perspectivele grand prix-ului rusesc.

Etapa ruseasca programata pentru prima data in Sochi in octombrie creaza palpitatii oamenilor implicati in Formula 1.

Pilotul celor de la Lotus, Pastor Maldonado a declarat pentru Marca: "In asemenea momente, gandurilor nu pot fi decat alaturi de familii."
 

Imaginea unor evenimente se construieste din detaliile publice, insa in acest caz, la nivelul unui sport de nivel mondial precum Formula 1, problema este un majora.
Traseul de la Amsterdam la Kuala Lumpur este unul obisnuit pentru multe figuri din F1, printre care si Fernando Alonso care a zburat regulat cu Malaysia Airlines, conform Marca.

Având în vedere criza din Crimeea, multi reprezentanti ai mass-media pentru F1 si-au schimbat planurile pentru a "sări" peste Rusia, cu mult înainte de catastrofa aeriană din Ucraina, care a costat aproape 300 de vieți.
"Am decis în urmă cu câteva luni, ca sa nu merg la Sochi," a declarat un jurnalist italian la Hockenheim.

Desi ingrijorat de evenimentele actuale, pilotul Caterham Kamui Kobayashi a insistat optimist: "Exista suficient timp pana la cursa din Rusia, și cred că totul se va calma pînă atunci."

 

SOCHI

Data: 12 Octombrie 2014
Denumire: Sochi Autodrom
Primul Grand Prix: 2014
Numar de tururi: 53
Lungimea circuitului: 5.853 km

 

 

Vezi toata lista

Comentarii