Modele unicat pentru noul film Bond

Aston Martin DB10 și Jaguar C-X75 sunt starurile auto ale noului film din seria James Bond

Canalul oficial de Youtube al celei mai noi creații din seria James Bond, SPECTRE, a oferit primele imagini cu duelul dintre starurile auto ale noii producții. În prim planul filmului se vor afla două modele unicat, care nu vor fi niciodată construite și disponibile publicului larg: Aston Martin DB10 și Jaguar C-X75

Aston Martin a construit DB10 special pentru filmul SPECTRE, iar mașina nu va intra niciodată în producția de serie, cu toate că este de așteptat ca unele din elementele de design ale modelului să se regăsească și în viitoarea gamă Aston. Producătorul britanic a produs doar zece unități, toate urmând a fi folosite în film și este de așteptat ca nu mai mult de două să scape intacte după filmarea tuturor scenelor. Nu numai cel mai celebru spion din lume, James Bond, va conduce în noul film un model unicat, ci și rivalul său malefic, Mr. Hinx. Acesta va avea la dispoziție un Jaguar C-X75, de asemenea o mașină care nu va fi niciodată produsă. Modelul a fost lansat inițial ca  și concept în 2010 la Salonul Auto de la Paris și oferea un sistem revoluționar de propulsie hibridă. Jaguar a încercat apoi să introducă în producție modelul, însă criza economică și prețul exorbitant al mașinii, care ar fi urmat să coste între 700.000 și 900.000 de lire sterline, a determinat Jaguar să renunțe la producția de serie. Unele zvonuri spun că pentru acest film Jaguar ar fi renunțat la sistemul hibrid de propulsie în favoarea unui convențional V8 supra-alimentat de 5 litri.
Având în vedere „starurile” noului SPECTRE, fanii auto vor aprecia cu siguranță filmul, iar producătorii ne oferă deja primele imagini cu una din scenele esențiale ale peliculei: urmărirea nocturnă pe străzile Romei dintre cei doi bolizi. SPECTRE va avea premiera mondială pe 6 noiembrie.
Vezi toata lista

Comentarii