Excavatoarele Volvo se antrenează cu Dolph Lundgren

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) l-au ales pe actorul suedez Dolph Lundgren pentru a promova capacitățile excavatoarelor

După celebrul clip comercial din 2013 cu Jean-Claude Van Damme (vezi clipul aici) pentru promovarea sistemului “Volvo Dynamic Steering” de pe camioanele Volvo, compania suedeză a ales acum ca antrenor într-un boot camp pentru excavatoarele Volvo pe actorul născut în Suedia, Dolph Lundgren.

"Acest job a fost probabil cel mai neobișnuit rol pe care l-am avut vreodată. A fost fascinant să văd excavatoarele Volvo și operatorii săi profesioniști, care au efectuat toate exercițiile fizice dificile - fără implicarea niciunui cascador. Sincer, nici nu credeam că sunt posibile asemenea manevre. Fiind născut în Suedia, am o relatie lungă cu acest brand clasic suedez. În copilărie am călătorit mult pe bancheta din spate a mașinii Volvo a tatălui meu. Pentru mine, Volvo reprezintă una dintre cele mai mari valori scandinave, o calitate excelentă și o grijă serioasă pentru mediul înconjurător. Sunt foarte mulțumit că am avut ocazia să lucrăm împreună." a declarat Dolph Lundgren.

Vezi toata lista

Comentarii