Cu un buget de 250 de milioane USD și 1 miliard USD încasări internaționale Fast & Furious 8 vine azi, 21 aprilie în cinematografele românești

The Fate Of The Furious 8 include aproximativ 300 de mașini care au fost construite special pentru film iar Universal Studio a dat deja lista cu câteva dintre ele

Începem cu amenințătorul Dodge Ice Charger-ul din 1968 a lui Dom, construit pentru o secvență specială și personalizat,cu pneuri de 18inch și caroserie din oțel metalic. Pe Dom îl veți mai vedea conducând pe parcursul filmului și un Dodge Charger modern precum și un Chevrollet din 1951 (în timpul unei curse de stradă din Cuba).Un bonus din partea producătorilor, la un moment dat apare și Dodge Challenger SRT Demon, prezentat anul acesta la New York Motor Show.
Pe Letty Ortiz o veti vedea conducând brutalul Rally Fighter cu suspensii ridicate, anvelope ghimpate, LED-uri pe partea superioară dar si un Corvette Stingray din 1966. Echipa de producție a găsit într-un hambar originalul Pro Touring Vette fără motor, folosit pentru fotografii.
Roman primește un Lamborghini Murcielago portocaliu, unul dintre cele mai frumoase modele Lamborghini și printre preferatele Rpr, alimentat de motorul V12 de 6,2 litri și capabil de 0-100 km / h în mai puțin de 4 secunde. Tot Roman se va afla la volanul unui uimitor Bentley GT BR9 Coupe, expresie a luxului britanic, cu roți personalizate finisate în crom.
Un tanc Ricksaw pentru personajul lui Ludacris (dacă nu el atunci cine?!) oferit de Ministerul Apărării SUA, plus un Mercedes AMG GT de culoare gri mat, cu dungi de curse negre și aliaje negre AMG, motor V8 de 4,0 litri care oferă 577CP.
Pe Hobbs (Dwayne Johnson) îl vom vedea conducând ceva la fel de robust ca și el, un camion Ram, din care va redirecționa o torpilă. Deckard Shaw (Jason Statham) se alatură echipei conducând un Jaguar F-Type Coupe verde cu motor Supercharged V8 de 5.0 litri ce oferă 550CP. Printre mulțimea de mașini veți observa și un subtil Subaru BR-Z, cu bodykit personalizat și anvelope inscripționate Toyo. Pentru filmări au fost făcute 4 Subaru BR-Z identice dintre care 3 au supraviețuit, ceea ce pentru Hollywood este un record.

1956 ford fairlane
bentely continental
chevrolet corvertte
doms iconic 70s charger
fast 8 cars
hobbs dodge ice ram truck
jaguar f type fast 8
mercedes amg gt fast 8
orange lamborghini
subaru br z customised for fast 8
tej ludacris ricksaw
Vezi toata lista

Comentarii