SEAT Leon Cupra la întrecere cu 6 câini frumoși

Cel mai puternic SEAT de producție împotriva unei echipe formată din reprezentanții uneia dintre cele mai rapide rase. Loc de desfășurare: un lac înghețat

Pentru a evidență capacitățile sistemului AWD (all-wheel-drive) pe modelul Leon Cupra de 300 CP, producătorul auto SEAT l-a chemat pe pilotul de curse Jordi Gené în Laponia și i-au găsit și o concurență: o sanie cu șase câini husky din Alaska și Siberia.
 

seat leon cupra huskies Jordi Gene


Rasa husky e recunoscută pentru forța brută, câinii putând să tragă greutatea proprie (aproximativ 30 de kilograme) și să alerge aproximativ 130 de kilometri într-o singură zi. Pot atinge o viteză de 40km/h, fiind printre cele mai rapide rase. Și în plus, sunt foarte frumoși.

Cu un preț de 35,440 euro, Leon Cupra ST DSG 4Drive este cel mai scump model din gama SEAT Leon, poate ajunge la 100km/h în 4,9 secunde și poate atinge o viteză limitată de 250 km/h.

Lacul Pikku-Nissi este unul dintre cele 188.000 de lacuri din Finlanda, cu o grosime a stratului de gheață de aproximativ un metru.
Aceștia fiind combatanții, întrecerea de pe lacul Pikku-Nissi pare inegală, dar vedeți în filmulețul de mai jos cine este câştigătorul!
 

Vezi toata lista

Comentarii