Audi R8 V10 Plus de la ABT - Invitat surpriză la Geneva

Printre nenumăratele supermașini și debuturi hot hatch, săptămâna viitoare va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva și acest Audi R8 tunat de cei de la ABT.

Cu un bodykit personalizat cu pliuri mai agresive și un finisaj realizat din elemente din fibră de carbon, este probabil varianta tunată cu cel mai mult bun-gust de până acum. Pentru un design complet, ABT oferă diverse seturi de roți, inclusiv forjate de 19 inch ABT PERFORMANCE ER-F în culoarea “black magic” sau modelul ABT HIGH PERFORMANCE GR de 20 de inch în culoarea “anodized black“.

 

ABT Audi R8 V10 Plus


Echipa de ingineri ABT a reusit să adauge 20CP prin sistemul de evacuare din oțel inoxidabil personalizat și optimizarea fluxului de aer, ajungând astfel la un total de  630 CP. Concomitent cu îmbunătățirea performanței, ABT a reușit să “ciupescă” și din suspensia mașinii prin coborârea centrului de greutate cu ajutorul arcurilor de suspensie coilover și a stabilizatorilor sport adaptați cu precizie atât în față cât și pe puntea din spate. Rezultatul este o manevrare mai ușoara a mașinii și o greutate cu 50 de kg in minus.
Pentru interior au fost folosite cele mai bune materiale completate cu inserții din fibră de carbon, sistem de iluminat personalizat în pragurile ușilor și covorașe cu  logo-ul ABT.
Despre preț deocamdată nimic, dar cu siguranță va fi pe măsură.

Vezi toata lista

Comentarii