Mercedes lucrează la versiunea AMG a lui MLC

Rivalul direct al lui BMW X6 va primi și o versiune AMG

Mercedes lucrează intens la versiunea AMG a lui MLC, mașină concepută special pentru a se lupta direct cu BMW X6, model care s-a dovedit a fi extrem de apreciat, în ciuda faptului că inițial era considerat un mix nu foarte reușit între un crossover și un coupe. Inginerii germani testează în această perioadă noul Mercedes MLC AMG, iar prototipul a fost fotografiat pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, purtând un strat gros de camuflaj. Așa cum este de așteptat din partea diviziei AMG, mașina va avea un aspect agresiv, cu o parte frontală dominată de o grilă masivă și prize de aer supradimensionate.
Chiar dacă nu se cunosc încă foarte multe detalii despre motorizări, având în vedere că modelul va fi construit pe platforma Clasei M, este de așteptat ca acesta să primească V8-ul de 5.5 litri, folosit de Mercedes ML 63 AMG, care oferă 525 de cai putere și 699 Nm cuplu.
Având în vedere că versiunea standard, Mercedes MLC, ar urma să fie lansată în al treilea trimestru al lui 2015, versiunea MLC63 AMG va fi prezentată cel mai probabil spre sfârșitul anului viitor.

Sursa: autoplus.fr, via worldcarfans.com

Vezi toata lista

Comentarii