Mercedes-Benz CLS disponibil din mai 2018!

Aflat la a 3 generație, coupe-ul cu 4 uși este mai deștept, mai practic și mai elegant decât predecesorii săi și are 5 locuri

Deși mai scump decât v-ați fi așteptat(începând de la 136.900 USD), noul Mercedes-Benz CLS vine cu noi dotări standard:faruri cu LED-uri, control climatizare, display-uri twin de 12,3 inci,iluminare ambientală,suspensie pneumatică Airmatic, jante de 20 inci, styling AMG interior și exterior, display head-up și tapițerie din piele cu reglare electrică a scaunelor din față.

Mercedes-Benz CLS bord


De asemenea, avem o nouă motorizare și mai multe echipamente, multe împrumutate de la S-Class. Pentru început vor fi disponibile doar motoarele cu șase cilindri urmând să fie introduse cele cu patru cilindri spre sfârșitul anului.Gamă de bază oferă două motoare diesel și două pe benzină, toate variantele au transmisie cu tracțiune integrală 4Matic și o cutie de viteze automată cu 9 trepte 9G-Tronic. Variantele diesel au un nou motor de 3.0 litri marcat în funcție de performanță 350d sau 400d în timp ce motorul pe benzină a renunțat la V6 pentru a introduce un motor turbo cu 6 cilindri cu sistem electric de 48 V, echipat cu EQ Boost.
Sistemul EQ Boost ajută la o accelerare mai puternică, recuperează energie pentru baterie și asigură funcționalitatea fără întreruperi.
De eleganța minimalistă, atât interioară cât și exterioară, este responsabil designerul Garden Wagener. Cabina imbină câteva detalii noi cu stilul clasei E, regăsim guri de ventilație în formă de turbine cu jet cu retro iluminare ce se schimbă de la roșu la purpuriu pană la albastru, în funcție de setarea temperaturii, peste 60 de culori disponibile pentru lumina ambientală.
Mercedes-Benz CLS este o mașină excelentă pentru deplasarea pe distante lungi, prezintă funcții tech interesante iar confortul oferit este indiscutabil.
 

Vezi toata lista

Comentarii