Mercedes-AMG S 63, mai puternic, mai autonom

Facelift-ul modelului Mercedes-AMG S 63 a fost surprins pe străzile din Germania înaintea mult așteptatei lansări spre sfârșitul anului

Din imaginile surprinse de userul de YouTube, Walkart, se pot vedea modificări ale barelor de protecție, față și spate, dar și la faruri.
Așa cum se vede și din imaginile surprinse mai inainte la Nürburgring, șasiul și trenul de rulare al mașinii au suferit și ele modificări.
 

Mercedes-AMG S 63 facelift


Ca și în cazul fratelui său, Mercedes-AMG S 63 Coupe, ce va fi de asemenea supus unui facelift, puterea actuală de 577 cai putere la frânare este stabilită a fi îmbunătățită. Motorul actual al modelului S 63, un V8 de 5.5 litri emite un cuplu de 663 Nm și poate duce mașina de la 0 la 100 km/h în puțin peste 4 secunde, impresionant, în condițiile în care această cântărește mai mult de două tone.

Versiunea îmbunătățită S 63 va beneficia și de sisteme actualizate precum cele de autonomie. Conform Autocar, acestea vor include și funcția Active Distance ce va permite accelerare și frânare autonomă pe traseul programat prin sat-nav, coroborat desigur cu o versiune actualizată a sistemului Active Speed Limit Assist.
Actualul S 63 costă aproximativ 152.000 de euro, iar modelul facelift, cu îmbunătățirile tehnologice primite, va avea probabil un preț ușor crescut.
 

Sursa: Autocar

Vezi toata lista

Comentarii