Mercedes-AMG GLC 63 S 2018 - un monstru elegant

Se pare că cei 362 de cai putere ai modelului GLC43 SUV nu erau suficienți așa că Mercedes a creat AMG GLC63: motor turbo V8 de 4.0 litri, 503 CP, 0-100 km/ h în doar 3.8 secunde.

Mai rapid decât Porsche Cayenne Turbo S sau BMW X6 M, acest model este dovada că cei de la Mercedes se concentrează pe un singur aspect, și anume puterea. Pe lângă exteriorul mai amenințător, o manipulare mai ușoară, cele mai recente tehnologii și echipamente de siguranță,  AMG GLC63 garantează o experiență unică!

Disponibil în cele 2 versiuni, SUV și coupe, modelul a preluat grila Panamericana de la AMG GT, dispune de plăci mai mari ale arcurilor roților,praguri laterale proeminente, spoiler acoperiș și jante opționale de 21 inci. Șasiul și performanțele sale sunt reglabile în moduri variind de la confort la Sport, Sport +, Individual și Race.
 

2018 Mercedes AMG GLC63 SUV and Coupe


În interior, scaune sport îmbrăcate în piele artificială "Artico", tapițerie "Dinamica", insigne AMG, pedale de aluminiu și praguri iluminate, infotainment standard cu display de 7 inci ce controlează sistemul audio Burmester cu radio prin satelit. Opțional, sistemul de 8,4 inci, cu navigație și controler touchpad, Apple CarPlay și Android Auto.

Din punct de vedere al sigurantei, toate modelele GLC63 sunt dotate cu cameră de control spate, cu monitorizare unghi mort si frânare autonomă. Optional, sistemul cruise control Distronic Plus, camera video 360 de grade și asistență trafic.

Prețurile încă nu au fost dezvăluite dar este de așteptat în jur de  $90,000.

 

2018 Mercedes AMG GLC63 bord

Vezi toata lista

Comentarii