Imagini şi specificaţii tehnice ale SUV-ului Volkswagen ID.4 s-au scurs în presă

Volkswagen a lansat o serie de imagini teaser pentru ID.4 în martie, existând o asemănare clară cu ID.3, dar designul general al ID.4 se apropie foarte mult de conceptul ID.Crozz din 2017

Piața chineză va fi una dintre cele mai importante destinații ale ID.4, iar specificațiile prezentate în scurgeri se referă la versiunile de crossover care urmează să fie vândute acolo, de aceea nu e de mirare că imaginile şi detaliile tehnice pentru viitorul rival Tesla Model Y au fost publicate online de autoritățile chineze.

Volkswagen ID.4


Farurile cu LED-uri subțiri sunt conectate printr-o bară de lumină în partea frontală, care va deveni un design familiar utilizat în gama de modele ID. viitoare dar nasul este pătrăţos pentru a-i oferi lui ID.4 un aspect mai dur specific SUV-urilor. Partea din spate este mult mai convențională - prezentând asemănări cu restul SUV-urilor mărcii. Bara de lumină, însă, cu coadă LED cu lățime completă este o altă semnătură care nu se găsește la hatchback, fratele mai mic al ID.4.

Volkswagen ID.4


În ceea ce privește datele tehnice, a fost confirmată o viteză maximă de 160 km/h, folosind un motor electric de 150kW - echivalentul a 201 CP. ID.4 are o lungime de 4.592 mm, o lățime de 1.852 mm și o înălțime de 1.629 mm, în timp ce ampatamentul are dimensiuni de 2.765 mm.
 

Vezi toata lista

Comentarii