Hyundai Soapbox - un model D.I.Y. de la constructorul auto sud-coreean

După o perioadă în care timpul petrecut în familie a fost mai valoros pentru mulţi dintre noi, Hyundai ne arată cum putem crea o `săpunieră` acasă

După Genesis G70 şi Tucson, Hyundai pregătește pentru acest an o nouă gamă de modele? Prin ultima creație a departamentului Hyundai Motor Europe Technical Center (HMETC), producătorul auto sud-coreean cu influențe clar europene, dorește de fapt să promoveze timpul prețios între prieteni sau chiar în cadrul familiei. Tot ce ai nevoie este un kit potrivit D.I.Y. (Do It Yourself).

"În ultimele luni, petrecerea timpului împreună ca familie a devenit mai valoroasă pentru oameni. Am vrut să creăm un proiect distractiv care să ofere familiilor și prietenilor un proiect plăcut care să le reunească"
, a spus Andreas Christoph-Hofmann, vicepreședinte marketing & Produs la Hyundai Motor Europe.
 

Hyundai Soapbox

Hyundai Soapbox, lung de 1 metru, folosește în principal lemn, tije metalice și materiale de conectare, cum ar fi suporturi și șuruburi. Dacă roțile provin dintr-o roabă, direcția se face printr-un joystick, în timp ce frânele sunt realizate printr-un mecanism simplu.

 

Hyundai Soapbox

 

Vezi toata lista

Comentarii