Cel mai premiat minivan al anului reinventat: Chrysler Pacifica 2018 este acum mai funcțional și îndrăzneț ca niciodată!

Plecând de la ideea de a oferi o variantă cat mai completă pieței americane, Chrysler vine în întâmpinarea clienților cu modelul Pacifica reconstruit de la 0 pe platformă complet nouă.

Toate modelele Pacifica și Pacifica Hybrid vor fi echipate cu sistemul SafetyTec Group, care include parcare spate asistată cu detectare Stop, alerta unghi mort și detectare traiectorie.Vor fi, de asemenea, echipate cu UConnect 4. Apple CarPlay și Android Auto.

Sistemul Uconnect este punctul focal al cabinei Chrysler Pacifica si ține ocupanții conectați, distrați și concentrați. Funcțile și servicile sistemului inlcud: apeluri + sms handsfree, radioul AM, FM, HD și SiriusXM, Bluetooth, porturi USB și auxiliare. Navigația Uconnect oferă hărți și  direcții detaliate. Filmele sau jocurile vor putea fi vizionate pe cele 2 ecrane touchscreen HD de 10 inchi și aproape orice dispozitiv poate fi asociat sistemului cu ajutorul unei interfețe USB sau HDMI.Pentru dispozitivele Android acceptate, conținutul poate fi transmis în flux pe ecranele Uconnect Theatre.


Modelele Pacifica si Pacifica Hybrid, în variantele lor Touring Plus, Touring L, Touring L Plus, Limited vor avea acces nelimitat la internet cu 20USD lunar de la AT&T. Capacitatea de rețea 4G LTE permite pasagerilor să fie conectati și mai mult, maximizând acoperirea, sporind receptivitatea și oferind conectivitate cu viteză mai mare. Hotspot-ul 4G va transmite conținut inclusiv de la Amazon Fire TV, Roku, Chromecast și Apple TV prin sistemul Uconnect Theater, un segment exclusiv pentru Chrysler. De asemenea, este inclusă o perioadă de probă a programului SiriusXM Guardian ale cărui funcții includ: rapoarte ale stării vehiculelor în timp real, o aplicație de blocare, deblocare sau pornire de la distanță, precum și un serviciu de localizare care îi spune proprietarilor exact unde este Pacifica.
 

Vezi toata lista

Comentarii