SITUAŢIA DRUMURILOR NAŢIONALE 09.11.2013

Informaţii puse la dispoziţie de Centrul infotrafic al Poliţiei române

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Pe DN1 Bucureşti - Braşov traficul rutier a început să se intensifice. Este posibil ca în cursul zilei, în zona de lucru de pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti (km 63+700 - km 64+575) să se formeze coloană de autovehicule, două din cele patru benzi ale drumului fiind închise.

Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti a fost deviat pe banda a doua a sensului opus.

Din data de 1 noiembrie 2013 şi până la 30 iunie 2014, DN7C–Transfăgărăşan este închis de la Piscu Negru (judeţul Argeş) până la cabana Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu). În judeţul Argeş rămâne deschis tronsonul Bascov - Piscu Negru, iar în judeţul Sibiu cabana Bâlea Cascadă - intersecţia cu DN1(zona Cârţişoara).

În judeţul Constanţa, în vederea executării unor lucrări, circulaţia pe DN39, pe podul de la Agigea, este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, până la data de 23 decembrie 2013, în anumite zile şi intervale orare se va întrerupe traficul rutier pe pod.

Pe DN1 Bucureşti - Braşov, în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 6:00 şi 22:00, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, cu menţiunea că pe tronsonul Centura Bucureşti - Otopeni - Ploieşti aceasta se aplică şi autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Vezi toata lista

Comentarii