Poliția română și Alfa Romeo Giulia Veloce - o colaborare utilă pentru ambele părți

Începând cu 1 februarie 2017 siguranța rutieră pe raza localităților Buftea, Snagov, Otopeni, pe Centura Bucureștiului și Drumul Național 1 este asigurată de Alfa Romeo Giulia. Autospeciala este dată spre folosință cu titlu gratuit, timp de un an.

Alfa Romeo Giulia

Caracteristici: tehnologie Q4 ce garantează toate avantajele tracțiunii integrale și un consum redus,motor 2.0 turbo de 280 CP construit în întregime din aluminiu, care ajunge la 100 km/h în 5.2 secunde şi atinge o viteză maximă de 240 km/h. În plus, Giulia Veloce oferă sisteme de siguranță noi și eficiente precum: FCW - Forward Collision Warning ( detectează obstacolele și prezența altor vehicule în traiectoria mașinii și atenționează șoferul în caz de coliziune iminentă ) cu AEB - Autonomous Emergency Brake ( oprește autonom maşina de la viteze de până la 65 km/h) și funcție opțională de recunoaștere a pietonilor; IBS - Integrated Brake System (reduce distanța de frânare); LDW - Lane Departure Warning (monitorizează și detectează părăsirea neintenționată a benzii de către șofer).


Grupul FCA a oferit deja poliției italiene numeroase mașini, ceea ce demonstrează versatilitatea gamei, o tehnologie excelentă și cel mai bun spirit creativ. România este a doua țară, după Italia, ce primește în dotare marca Alfa Romeo. Giulia a fost deja votată “Cea mai frumoasă mașină a anului” în 2016, a câștigat 27 de premii internaționale și a fost evaluată cu 5 stele de siguranță Euro NCAP.

Vezi toata lista

Comentarii