Pune-ți afacerea pe roți. Cum să alegi un credit persoane juridice potrivit

Este greu, uneori, să fii antreprenor. Mai ales când vine vorba de obținerea unei finanțări pentru ca afacerea ta să își poată continua activitatea, ori să se dezvolte. Asta pentru că băncile acordă împrumuturi tot mai greu, procedurile sunt complicate și durează.

Ce este de făcut în acest caz? Te poți orienta către un IFN. La fel ca o bancă, și IFN-urile sunt în legalitate, fiind recunoscute și înregistrate în Registrul General al BNR. Spre deosebire de acestea însă, IFN-urile, caracterizate de Inovație, pot oferi împrumuturi fără să țină cont de Biroul de Credite, iar procedurile sunt simplificate: clienții beneficiază mai rapid de serviciile oferite.

Ce înseamnă un credit persoane juridice potrivit?

Un credit persoane juridice potrivit înseamnă, potrivit consultanților financiari de la credit.ro o finanțare fără surprize: transparență, sprijin din partea Instituției Financiare, și alte avantaje precum dobânda fixă.

Unul dintre primele IFN-uri dedicate antreprenorilor, IFN Împrumut SA, le oferă acestora, prin intermediul credit.ro, o gamă largă de finanțări: credite cu garanție imobiliară de până la 5.000.000 lei, linii de credite, și chiar scontări și scrisori de garantare, cu acordare în maximum 24 de ore. IFN-ul, cu o vechime de 9 ani pe piața din România, și-a creat și adaptat serviciile în funcție de nevoile clienților, astfel că cei aflați în căutarea unei finanțări își pot rezolva rapid problemele, fără prea multe bătăi de cap din punct de vedere birocratic. Mai mult, serviciile credit.ro au fost gândite să necesite o singură deplasare la sediul IFN-ului, pentru a le oferi clienților mai mult timp pe care să îl dedice afacerii lor, nu în sala de așteptare, sau în fața unui consultant bancar.


“Încă de la înființare, ne-am dorit să fim un real sprijin în dezvoltarea celor din comunitatea din care facem parte, să le înțelegem nevoile și să inovăm în permanență - spre a le oferi consultanță și servicii financiare ușor de înțeles și de folosit, și pentru a îi ajuta să își atingă potențialul maxim personal, profesional sau al business-ului”, mărturisește consultantul financiar Adrian Paraschiv, administrator al credit.ro și fondator al IFN Împrumut S.A.

Ce avantaje au clienții credit.ro

În funcție de specificul finanțării pentru care optează, antreprenorii beneficiază de o serie de avantaje precum:

•    Comision fix
•    Comision 0%
•    Dobânzi fixe, neinfluențate de indicatorii economici
•    Transparență
•    Documentație redusă
•    Structură de garanții flexibilă
•    Rapididate
•    Posibilitatea obținerii de credite pentru dezvoltarea unor proiecte specifice
•    Posibilitatea obținerii de credite pentru finanțarea activității curente
•    Consultanță și asistență dedicată pe toată durata contractuală
•    Stabilitate financiară a afacerii, prin acordarea unei limite de creditare în funcție de necesitățile de finanțare și, mai ales, de capacitatea de rambursare


“Am fost plăcut surprins de cât de bine sunt puse la punct procesele și relația cu clienții, atât pentru obținerea unei finanțări, cât și ulterior. Un nivel de comunicare dedicat, eficient, și întotdeauna deschiși să ofere sfaturi personalizate nevoilor tale, pentru a te ajuta pe deplin”, declară unul dintre antreprenorii care au apelat la serviciile credit.ro.


IFN Împrumut S.A.
Credit.ro
021.796.7777
021.796.7788


 

Vezi toata lista

Comentarii