Amanet auto, cea mai nouă soluție de finanțare aleasă de români. Ce avantaje au față de bănci?

• Împrumutul de tip amanet auto le oferă clienților până la 75% din valoarea automobilului.
• Comisionul pentru cei care aleg un credit cu garanție auto este de 9% din împrumut lunar.
• 80% dintre cei care aleg amanetul auto sunt antreprenori.

Amanet Auto, primul IFN din România ce oferă împrumuturi cu garanție auto, relevă care sunt tipoligiile de clienți care apelează la acest tip de ajutor financiar, dar și care sunt sumele împrumutate de aceștia și avantajele pe care soluția de creditare le are.


Potrivit consultanților financiari de la amanetauto.ro, cei care au nevoie rapidă de bani aleg, de cele mai multe ori, IFN-urile. Cu plata ratelor lunare sau săptămânale și comisioane similar cu cele ale băncilor, Instituțiile Financiare Nebancare oferă multiple avantaje, precum rapiditate și o documentație redusă. Astfel, IFN-urile nu fac verificări la biroul de credit și în doar 2 ore confirmă acordarea împrumutului, respectiv în 24 de ore îl înmânează beneficiarului – în cont sau cash.

Ce alte avantaje are un credit cu garanție auto

Dincolo de toate prejudecățile pe care o afacere de tip amanet auto le generează, aceasta reprezintă singura variantă legală prin care oricine deține un autovehicul poate primi un ajutor financiar mai rapid decât băncile, cu mai puțină birocrație, transformând până la urmă un pasiv, mașina, în soluția la problemele pe care le întâmpină.

Un alt avantaj important prezentat de consultanții amanetauto.ro este faptul că, în cazul intrării în incapacitate de plată a împrumutului sau a comisionului lunar, clienții își pot vinde automobilul chiar în incinta parcului și păstra o parte din suma primită, returnând doar ceea ce datorează IFN-ului. Totodată, posibilii cumpărători beneficiază de garanția unui automobil verificat de specialiști, fără probleme ascunse.

Tocmai din acest motiv, lunar, peste 30 de clienți apelează la serviciile oferite de Amanet Auto, majoritatea contractând împrumuturi de peste 7.000 de euro.

Cine sunt clienții care optează pentru împrumuturi prin amanet auto

“Am constatat că mai mult de 80% dintre clienți sunt antreprenori care trec printr-o perioadă grea. Prin activitatea noastră, am salvat multe business-uri. Fie că au de plătit salarii sau facturi, cei mai mulți contractează acest împrumut cu garanție auto, personală sau chiar flote, pentru a face rost de banii necesari, fără să se complice cu Biroul de Credite și alte proceduri. Pur și simplu ne contactează, le evaluăm autovehiculul, semnăm contractul, depozităm mașina – după ce în prealabil o fotografiem și le dăm banii. Ulterior, au 30 de zile la dispoziție pentru a returna banii, 45 cu tot cu cele de grație. Desigur, după plata comisionului aferent, contractul se poate prelungi. Suntem flexibili”, spune omul de afaceri.


AmanetAuto.ro
Soseaua Stefan cel Mare 31, Bucuresti
021.3444.200
0723.444.200
0765.444.200

Vezi toata lista

Comentarii