Italian Volt - când stilul italian se întâlnește cu noua tehnologie

Specificaţiile producătorului: de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde. La comandă şi complet personalizabil

Conform italianvolt.com, fiecare Italian Volt este unic și complet personalizabil în funcție de dorințele cumpărătorului.

ITALIAN VOLT. CONCEPT

Motocicleta Italian Volt, prezentată pe 16 martie 2017 la Spazio Gessi din Milano, este un Roadster cu performanțe deosebite, un design incredibil și noi soluții tehnologice ce oferă experiențe unice clientului. Consumatorul deține o motocicletă electrică în ediție limitată. O ediție cu un singur exemplar. Italian Volt este conceput pentru a reprezenta propria creație a consumatorului.

Specificații tehnice:

Încărcare de la 0% la 80% în 40 de minute
Cuplu 208 Nm
Accelerație 0-100 km/h în 4,6 secunde
Autonomie aproximativ 200 km
Viteză maximă limitată: 180 km/h
Densitatea de energie 114 Wh/kg
Masă netă 245 kg
Capacitate baterie 15kw/h

Nicio informație legată de preț, însă, de obicei "la comandă" înseamnă scump. Pre-comenzile vor putea fi făcute începând cu trimestrul trei al acestui an.

Italian Volt 

ITALIAN VOLT. ISTORIE

Istoria acestui model a început în 2013, când Nicola Colombo, antreprenor în domeniul IT, și Valerio Fumagalli, manager cu experiență la echipe internaționale din motorsport, s-au deplasat de la Shanghai la Milano, în 44 de zile, parcurgând peste 12.000 de kilometri cu motociclete electrice prin 12 țări, stabilind la acel moment, un record mondial pentru cea mai mare distanță parcursă pe o motocicletă electrică. În 2015 Valerio și Nicola, împreună cu prietenul lor Adriano Stellino, licențiat la IAAD din Torino și cu designerii de mașini cu experiență, încep să producă primul prototip revoluționar al unei motociclete electrice, iar un an mai târziu au fondat Italian Volt, după ce înregistraseră deja marca.

Vezi toata lista

Comentarii