London Motor Show 2017

Salonul Auto de la Londra îşi deschide porţile în perioada 4-7 mai 2017, în Battersea Park unde vor fi prezentate peste 150 de vehicule

Poate nu este de nivelul supersaloanelor auto de la Geneva sau Frankfurt dar London Motor Show reușește să aducă în fața vizitatorilor câteva dintre ultimele vehicule. Importanța acestui eveniment crește în condițiile în care până anul trecut Marea Britanie nu a mai avut un Motor Show dedicat din 2008. Organizatorii se arată optimiști în privința viitorului salonului în următorii 10 ani, numai dacă Brexit-ul nu-și va plăti polițele.

London Motor Show rămâne în principal o ocazie de prezentare pentru brandurile cu participație britanică. După debutul de anul trecut al SUV-ului GS, MG propune acum SUV-ul compact care este deja lansat în China sub numele de MG ZS, redenumit pentru lansarea din Regat în XS.
Compania de Taxi londoneză va spune "adio" celebrului model negru TX4, lăsând locul unui model electric. Nu vor lipsi Rolls-Royces, Land Rover, Vauxhall sau Mini, alături de modele ale constructorilor auto precum Ferrari, Infiniti sau Volkswagen.

alfa romeo giulia
alpina b4 s
alpine a110
aston martin valkyrie
bac mono
ferrari gtc4 lusso
jaguar e type
kahns vengeance volante
lamborghini aventador s
mclaren 650s
mini remastered by david brown
speedback gt by david brown
tesla
volkswagen golf

Best of London Motor Show 2017

MARTI 09.05.2017 - 10:33
RpR a ales cele mai tari 6 modele prezentate la Salonul Auto de la Londra

Rivalul Daciei Duster şi-a făcut debutul la London Motor Show: MG XS

VINERI 05.05.2017 - 10:34
Compania britanică a prezentat SUV-ul compact XS ce va concura cu modele precum Nissan Juke, Ssangyong Tivoli sau Dacia Duster
Vezi toata lista

Comentarii